Welkom

Welkom op de website van de Hervormde Gemeente Hien en Dodewaard! Wij zijn een gemeente binnen de Protestantse Kerk in Nederland. Als Hervormde Gemeente Hien en Dodewaard willen we God eren en loven, maar dat kan pas echt als we Hem persoonlijk kennen. Daarom zijn er de zondagse diensten waar we leren over God, wie Hij is, hoeveel Hij van mensen houdt en welk uitzicht Hij ons biedt. We lofprijzen en danken Hem door met elkaar te zingen en te bidden. In lief en leed proberen we met elkaar mee te leven en oog te hebben voor elkaar.

Deze website biedt informatie over onze gemeente zoals;
– waar we voor staan en wat ons beleid is
– wat we allemaal doen en organiseren
– foto’s van gebeurtenissen in en om de gemeente

Kent u de kerk en/of onze gemeente nog niet? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd om onze diensten te bezoeken; iedere zondag om 10:00u en 18:30u, in de Dodewaardse kerk, Waalbandijk 58.

De diensten zijn in de Dodewaardse kerk

De diensten kunnen beluisterd worden via www.kerkomroep.nl

De diensten worden ook uitgezonden via Youtube

Zondag 17 mei 2020
10.00: Ds. H. van Wijnen, Nieuwegein
18.30: Meditatief moment door Ds. M.H. Bil

Zondag 21 mei 2020
10.00: Ds. M.H. Bil

Zondag 24 mei 2020
10.00: Ds. M. Dubbelman, Giessenburg
18.30: Meditatief moment door Ds. M.H. Bil

Klikk op de collectezak of scan de QR code en u kunt uw collecte bijdrage(n) via iDeal overmaken. Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Oproep diaconie aan vrijwilligers die hulp willen bieden
Nu de maatregelen in verband met het coronavirus steeds ingrijpender worden, ondervinden steeds meer mensen daarvan de gevolgen. De diaconie wil graag behulpzaam zijn maar daarvoor is ook de inzet van vrijwilligers nodig. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Gevolgen corona maatregelen voor onze gemeente
Naar aanleiding van de maatregelen die het kabinet op 12 en 15 maart jl. heeft genomen met betrekking tot het coronavirus, heeft de kerkenraad een aantal beslissingen moeten nemen. Enerzijds willen we onze verantwoordelijkheden nemen om de verspreiding van het virus te voorkomen. Anderzijds willen we ook juist in deze tijd God en elkaar blijven dienen. Klik op onderstaande link om te alle informatie lezen rondom het corona virus.

Klik hier om de hele brief te lezen m.b.t het corona virus.
Brief mbt corona-virus

Omdat er nu geen collecten worden gehouden, is het wellicht een goed idee om thuis een collectepotje te maken en dit later in de collectezakken in de kerk te doen of zelf alvast een gift over te maken naar de kerkrentmeesters en diaconie. Het collectegeld wat u terzijde legt kunt u dan bij de eerst komende kerkdienst met de gehele gemeente, dan geven. De opbrengst van zowel diaconie en kerkrentmeesters zal dan over de doelen worden verdeeld waarvoor in de achterliggende weken geen collecte is gehouden. Ook uw giften voor het zendingswerk worden blijvend gewaardeerd.